#streetfloorballleague
×

Na SFL Do Prahy přijede i polský tým. Těší se na florbal, knedlíky i pivo

22.08.2019

V Česku slaví druhý ročník Street Floorball League velký úspěch, když se většina z šesti turnajů mohla chlubit maximální kapacitou týmů. Do Prahy ovšem dorazí i jeden, který by jen tak někdo nečekal - přijede totiž z Polska a jmenuje se Corn kids Wroclaw. "​Florbal nás všechny neuvěřitelně baví, a navíc jsme skvělá parta," shrnul dva hlavní důvody účasti člen týmu Arkadiusz Skórski.

Už v sobotu vás čeká turnaj Street Floorball League v Praze a vy budete jediným polským týmem. Jak se to stalo?
Florbal nás všechny neuvěřitelně baví, a navíc jsme skvělá parta, která spolu ráda tráví čas. Turnaj Street Floorball League nám dal šanci tyto dvě věci propojit. 

Kdo přišel s nápadem se turnaj zúčastnit?
Já ukázal událost na Facebooku a během chvíle jsme se rozhodli, že pojedeme. Někteří z nás v Polsku hrají druhou ligu, ale není to žádná vysoká úroveň. Když jsme četli pravidla, byla tam pouze zmínka o české Superlize a 1. lize mužů. Takovou úroveň naše druhá liga určitě nemá. 

Jak se těšíte do Prahy?
Někteří z nás v Praze ještě nebyli. Je to tedy skvělá příležitost vaše hlavní město navštívit. Vidět něco nového a zjistit zase něco dalšího z historie. A co teprve české jídlo a pivo… Abych řekl pravdu, to je také velmi lákavé…

Na co se těšíte ze všeho nejvíc?
Někteří z nás se těší, až ochutnají knedlíky. Další se zase nemohou dočkat, až si dáme po turnaji pivo. Ale já se nejvíce těším na spoustu lidí s láskou k florbalu na jednom místě

Jaké cíle si dáváte před turnaje?
Chceme hrát nejlépe, jak umíme. Na hřišti necháme všechno. A samozřejmě se chceme také dobře bavit
.



Další články