#streetfloorballleague
×

Pražský turnaj ovládla Traverza

26.08.2019

Posledním vítězem druhého ročníku Street Floorball League se stala Traverza, která ovládla pražský turnaj v kulisách národního památníku na Vítkově. Druhé místo putuje k týmu Královské Vinohrady.

Šest turnajů druhého ročníků Street Floorball League je minulostí. V Praze se sešlo nakonec 21 týmů, které se popraly o vítězný poukaz na 5000 Kč na nákup florbalového vybavení, a to s krásným výhledem u památníku na Vítkově. 

Do semifinále se dostaly týmy Královské Vinohrady, který vyzvaly Atlantik,  a Traverza s Matfyzem. Souboj prvních jmenovaných vyzněl jasně pro "domácí" Vinohrady, které vyhrály 6:0. Druhým finalistou se stala Traverza, po vítězství 4:1. Finále nabídlo vyrovnanější bitvu, po které se z titulu radovala Traverza po výsledku 5:3. Atletik pak v utkání o bronz nedokázal skórovat a třetí místo brali hráči Matfyzu. 

Ani v Praze pak na místě nechyběly partnerské stany T-Mobilu a Holby, stejně tak si lidé mohli zakoupit fanshop Českého florbalu. 

Poslední díl Street Floorball League je tak úspěšně u konce. Druhý ročník této letní série přinesl celkem šest turnajů, více než 130 účastníků, spoustu zábavy i florbalu. 

Proběhne i další ročník? Sledujte sociální sítě Českého florbalu pro nejaktuálnější informace. 



Další články