#streetfloorballleague
×

Velké finále Street Floorball League! Poslední turnaj hostí Praha

25.08.2022

Je na programu závěrečná zastávka Street Floorball League 2022. Vrcholem akce bude turnaj v Praze, který se uskuteční před OC Arkády v sobotu 27. srpna. Navíc je jisté, že kromě samotných zápasů bude znovu připraven atraktivní doprovodný program pro všechny návštěvníky.

Start bude v tradičních 9.30, kdy na místě začne povinná registrace týmů. Pokud se jí družstvo nezúčastní, bude z turnaje automaticky vyloučeno. Proto pište s předstihem v případě jakýchkoliv komplikací na e-mailovou adresu streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Turnaje Street Floorball League zdůrazňují principy udržitelnosti, k nimž vybízí také jednotlivé účastníky. O celém tématu se dozvíte více ZDE. Jedním z příkladů udržitelného chování jsou například i pamětní medaile, které jsou speciálně pro SFL vyrobeny z popraskaných florbalových míčků nebo čepelí.

Na hřišti se pak bude bojovat o řadu dalších parádních cen – mezi ně patří například zásoba piv od hlavního partnera projektu pivovaru Holba. Celkový vítěz dostane také voucher na 10 000 korun u prodejce vybavení Florbalexpert. Lákadlem jsou i vstupenky na světový šampionát mužů, jež v listopadu hostí Švýcarsko.

Mnoho pestrých aktivit čeká také na návštěvníky, kteří přijdou podpořit do publika. Výběr z alkoholických i nealkoholických nápojů nabízí pivovar Holba, a to zásadně do zálohovaných kelímků. Spoustu dobrého jídla potom naleznete ve stánku Bageterie Boulevard, kde nechybí v nabídce ani speciální menu pro Street Floorball League.

Na místo dorazí také mediální partner Deník se svým programem pro fanoušky. Zapojí se i pořádající klub FbŠ Bohemians či spolek Haima se svým stánkem. V něm se bude navazovat zlatá stuha, což je symbol dětské onkologie. Zároveň bude opět možné vhozením vratného kelímku do Haima boxu přispět na dobrou věc.

Při pražském turnaji bude otevřen také fanshop Českého florbalu, kde budou ke koupi různé fanouškovské předměty. Diváci i hráči se potom budou moct vyfotit s trofejí pro juniorské mistry světa nebo se podívat na bronzovou medaili, kterou získala mužská reprezentace na nedávných Světových hrách.

Dorazte i vy před OC Arkády, a to v sobotu 27. srpna. Pokud vás zajímá více informací o Street Floorball League, podrobnosti o projektu naleznete ZDE.



Další články