#streetfloorballleague
×

Blíží se druhý turnaj Streetu, bude se hrát v Českých Budějovicích

21.06.2023

Svým druhým turnajem pokračuje letní série Street Floorball League. Tentokrát se bude hrát v sobotu 24. června v Českých Budějovicích. Vůbec poprvé se akce uskuteční v areálu tamního výstaviště při premiérovém ročníku festivalu Summer Park. A co vás přímo na místě čeká?

Druhá zastávka Street Floorball League začne již tradiční registrací, která poběží přímo na místě do 9.30. K ní se musí dostavit každý tým, jinak bude z turnaje vyloučen. Předpokládaný start zápasů by tak měl být kolem 10. hodiny. Pokud by nastala jakákoliv komplikace s účastí, neprodleně informujte organizátory na streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Součástí doprovodného programu bude Oborová zdravotní pojišťovna, u jejíhož stánku budou probíhat sportovní masáže. Chybět nebude ani stánek partnera Eko-kom, jenž se věnuje udržitelnosti a připraví zábavné hry pro všechny návštěvníky. Udržitelné budou i medaile pro účastníky, které byly vyrobeny z použitého florbalového vybavení.

Na místě vyroste i odpočinková zóna ke zkrácení čekání mezi duely. Zahrát a užít si zábavu mohou i vaše děti. Spolupořádající oddíl Štíři České Budějovice pro ně přímo v areálu výstaviště postaví malé hřiště.

Občerstvení si bere na starost Bageterie Boulevard se speciálním menu pro účastníky turnaje. Alkoholické i nealkoholické nápoje pak bude podávat do vratných kelímků pivovar Holba.

Pokračuje také charitativní spolupráce s nadací Haima. Organizace pomáhá s návratem onkologicky vyléčených dětí zpět do běžného života, přičemž podpořit je můžete i vy. Stačí vhodit svůj vratný kelímek do speciálního boxu, což přinese příspěvek 50 korun ve prospěch Haimy.

Týmy se přímo na hřišti poperou o velmi atraktivní a hodnotné ceny. Jednou z nich je například poukaz na nákup florbalového vybavení v hodnotě 10 000 Kč u partnera projektu Florbalexpert. Další odměny si přichystá Fanshop Českého florbalu včetně slevových poukázek, v neposlední řadě se hraje také o piva připravená pivovarem Holba.

Rozhodně se přijďte podívat v sobotu 24. června přímo na výstaviště v Českých Budějovicích, kde se Street Floorball League odehraje během festivalu Summer Park. Pokud vás zajímá více podrobností o celém projektu, najdete je ZDE.



Další články