#streetfloorballleague
×

Třetí turnaj Street Floorball League se uskuteční v Brně

11.07.2023

Již svoji třetí zastávku má na programu série turnajů Street Floorball League. Tentokrát akce zavítá do Brna, a to již v sobotu 15. července na náměstí Svobody, které se nachází přímo uprostřed města. Co čeká návštěvníky i hráče na místě?

Jako tradičně je úvodním krokem turnaje registrace družstev. K ní jsou povinny se dostavit všechny týmy do 9.30, načež kolem desáté hodiny začnou první utkání turnaje. Kdo se registrace nezúčastní, bude z turnaje vyloučen. Pokud byste se nemohli dostavit či by byla potřeba řešit jakoukoliv jinou situaci, neprodleně pište na streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Součástí doprovodného programu se stane Oborová zdravotní pojišťovna, u jejíhož stánku budou probíhat sportovní masáže. Se svým stánkem dorazí i partner Eko-kom, který dává důraz na udržitelnost a připraví zábavné hry pro účastníky akce. Z myšlenky udržitelnosti vychází také medaile pro hráče a hráčky, které se vyrábí z rozbitých míčků či čepelí.

Brněnskou Street Floorball League učiní speciální stánek společnosti Starez, kde se uskuteční doplňkové sportovní aktivity. Na místě vznikne také Funzóna mapující historii Českého florbalu a sloužící k odpočinku mezi zápasy.

Občerstvení klasicky zajišťuje Bageterie Boulevard se svým speciálním menu. Pivo či limonádu pak bude možné si objednat u stánku pivovaru Holba, který veškeré nápoje podává výhradně do vratných kelímků.

Další epizodu charitativní spolupráce napíše SFL společně s nadací Haima. Organizací, jež pomáhá onkologicky vyléčeným dětem zařadit se zpět do normálního života. Každý odevzdaný vratný kelímek do speciálního Haima boxu znamená příspěvek 50 korun na konto nadace.

Atraktivní není jen doprovodný program, ale také samotné ceny, o něž se hraje. Mezi ně patří třeba voucher na 10 000 korun u partnera projektu Florbalexpert na nákup vybavení. Odměny má přichystán také Fanshop Českého florbalu včetně slevových poukázek či pivovar Holba.

Rozhodně si tak udělejte čas v sobotu 15. července a přijďte na brněnské náměstí Svobody zhlédnout parádní podívanou, kterou florbal pod otevřeným nebem nabízí. Pokud vás zajímá více podrobností o celém projektu, najdete je ZDE.



Další články