#streetfloorballleague
×

Letní Street nezahálí, Pardubice hostí jeho čtvrtou zastávku

01.08.2023

Oblíbená letní tour míří na další místo. Čtvrtý turnaj Street Floorball League se uskuteční v Pardubicích, jež se stanou dějištěm akce v sobotu 5. srpna. A je jisté, že se opět vyplatí přijít přímo na místo a užít si krásný den plný florbalu.

Hřiště pod otevřeným nebem vyroste na třídě Míru, kde zároveň poběží zhruba do 9.30 povinná registrace týmů. Pokud by se jí jakékoliv družstvo nezúčastnilo, bude z měření sil automaticky vyloučeno. O veškerých komplikacích či podnětech k řešení tak pište zavčas na e-mailovou adresu streetfloorball@ceskyflorbal.cz.

Vedle atraktivních zápasů bude pořádně nabitý i doprovodný program. Stánek se sportovními masážemi si přichystá Oborová zdravotní pojišťovna, stejně tak bude součástí již tradiční Funzóna představující historii Českého florbalu. Zároveň bude sloužit k relaxu mezi jednotlivými duely. Vlastní aktivity představí také spolupořádající klub SOKOLI Pardubice.

Nikdo na pardubickém turnaji rozhodně nezůstane o hladu ani žízni. O to se postará Bageterie Boulevard, která podává speciální turnajové menu, a pivovar Holba s nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů. Čepovat se bude jako obvykle do vratných kelímků, jež bude následně možné zužitkovat pro dobročinné účely.

Do pardubické SFL se totiž zapojí i nadace Haima pomáhající onkologicky vyléčeným dětem v návratu do každodenního života. Jestli tak svůj vratný kelímek vhodíte do charitativního boxu, přispějete na konto Haimy rovnými 50 korunami.

A o co budou usilovat samotní účastníci turnaje? Ve hře je voucher v hodnotě 10 000 korun u partnera projektu Florbalexpert, odměnami nešetří ani Fanshop Českého florbalu nebo pivovar Holba. Rozdávat se budou i pamětní medaile z rozbitých čepelí a míčků, které vyzdvihují udržitelnost celé akce.

Pardubický Street rozhodně bude stát za to. Dorazte tak v sobotu dopoledne na třídu Míru, fanděte svým favoritům a užijte si příjemný florbalový den se vším, co k němu patří. Další informace o SFL jsou dostupné ZDE.



Další články