#streetfloorballleague
×

Stará škola vyhrála pražský turnaj na Pankráci

11.07.2021

Druhou červencovou neděli se v Praze uskutečnil třetí turnaj ze série Street Floorball League v tomto kalendářním roce. Předpověď počasí zprvu nevypadala nejlépe, ale počasí se nakonec umoudřilo a celý turnaj se tak stihl odehrát. Na prvním místě skočil tým Stará škola, který ve finále zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem.

Dopoledne patřilo před Obchodním domem Arkády Pankrác klasicky týmovým registracím a úvodním skupinovým zápasům. Stejně jako ostatní turnaje, tak i pražský podnik hlásil maximální kapacitu týmů. Pořadatelé mohli být opět velmi spokojeni, neboť všechny nahlášené týmy včas dorazily. Kolem poledne se také našel čas se občerstvit u stánku Holby či u nového partnera Bageterie Boulevard. 


V odpoledních hodinách přišly na řadu vyřazovací boje. Hned první čtvrtfinále přineslo mírné překvapení, neboť do té doby neporažený tým IBK Turboskunk vypadl po rozstřelu proti výběru Mobydick Praha. Nabídnuté šance se nejlépe zhostili hráči Staré školy, kteří si dokráčeli pro celkové vítězství na turnaji. Na druhém místě skončili IBF Chladíci a utkání o bronz zvládli lépe hráči Taksikar.


Děkujeme všem pořadatelům za organizaci turnaji, týmům za účast a parádní výkony na hřišti. Příští turnaj ze série Street Floorball League se odehraje už v sobotu 17. července v Brně.



Další články