#streetfloorballleague
×

První letošní vítězství slaví AC Kungsbacka

16.06.2019

Druhý ročník letní série Street Floorball League odstartoval! Letošní premiéru absolvovali hráči v neděli 16. června v Českých Budějovicích, kde o titul soupeřil plný počet 24 týmů. Vítězství a také cenu v podobě poukazu na nákup v obchodě Florbal expert vybojovali hráči z AC Kungsbacka.

Už několik dní před ukončením přihlášek bylo jasné, že českobudějovický turnaj bude plně obsazený. Na náměstí Přemysla Otakara II. se opravdu sešlo 24 týmů, které byly rozděleny do šesti skupin. Play off odstartovalo semifinále, kde vypadli i loňští obhájci Mokrý banditi. Jejich přemožitelem se stal tým AC Kungsbacka a nakonec oslavil i titul na prvním turnaji letošní série, když si ve finále poradil s FA ČB 2:0.

Kromě hlavní části, tedy samotného florbalového turnaje, si hráči užívali i bohatý doprovodný program. Ať už to bylo u partnerů Holba, T-Mobile, kde lidé trénovali přesnost střelby, nebo na malém hřišti, kde si i ti nejmenší mohli florbal vyzkoušet.

Další díl Street Floorball League proběhne už příští týden, a to v neděli 23. června v Hradci Králové. Následuje pauza a série se vrátí v červenci. Stále máte šanci se hlásit do Karlových Varů, Ostravy a Prahy. Registrační formulář najdete zde: https://streetfloorball.cz/registrace.asp



Další články