#streetfloorballleague
×

Všechny turnaje Street Floorball League jsou plné. Zápis je možný už jen na „waiting list“

26.06.2019

Druhý ročník letní série turnajů Street Floorball League je plně obsazen. V Českých Budějovicích i Hradci, kde se hráči utkali v minulých dvou týdnech, zabojovalo titul 24 družstev. Právě to je maximální počet účastníků jednoho turnaje. A stejná číslovka svítí aktuálně i nadcházejících akcí v Brně, Karlových Varech, Ostravě a Praze.

První dva turnaje se těšily zájmu jak ze strany hráčů, tak i ze strany fanoušků, kteří si přišli užít fandění i doprovodný program. Po měsíční pauze se kolotoč turnajů opět roztočí 21. července, a to v Brně. Tam se přihlásilo více než 40 týmů a není možné se dostat ani na čekačku.

To v dalších těch městech, kam SFL zavítá 27. července (KV), 3. srpna (Ostrava) a 24. srpna (Praha), je ještě možné zkusit štěstí a počkat, zda všechny dříve registrované týmy zaplatí včas. Registrace probíhají ZDE.

Pokud jste se nestihli registrovat, nemusíte být smutní. Organizátoři připravili program i pro fanoušky, kteří přijdou podpořit ostatní týmy. V průběhu akce je možné si zasoutěžit s T-Mobilem, zajít ke stánku Holba nebo nakoupit fanouškovské předměty ve Fanshopu Českého florbalu.



Další články