#streetfloorballleague
×

12


kvalifikačních
turnajů

O SFL

finále během MS
ve florbale


2018

O SFL


Český florbal zorganizoval pro rok 2018 u příležitosti Mistrovství světa ve florbale 2018 sérii Česká pojišťovna Street Floorball League, která nabídne 12 turnajů v období června až srpna, kdy si budou moci hráči ve vybraných městech vybojovat v kvalifikacích postup na finálový turnaj. Ten se odehraje v době konání florbalového MS, které se od 1. do 9. prosince 2018 pořádá v Praze. Největším lákadlem je pak cena pro dva týmy, které se probojují do absolutního finále, to se totiž odehraje přímo v O2 areně!
Přihlásit se mohou do společné kategorie muži, ženy i smíšené týmy s pěti až deseti hráči, kteří jsou starší 15 let a v uplynulé sezóně 2017/2018 nenastoupili v Superlize, případně 1. lize mužů. U žen žádné omezení neplatí. Turnaj je určen i pro ty, kteří s florbalem nemají žádné zkušenosti.
Utkání se hrají ve formátu 3 na 3 bez gólmanů na malé branky a na hřišti o rozměrech 24x12 metrů. Jeden zápas trvá 12 minut superhrubého času, poslední minuta je čistý čas.
Na každém turnaji se podle počtu účastníků nalosují týmy do základních skupin, z nichž pak ti nejlepší postoupí do následného play-off. Do finále, které proběhne v prosinci v průběhu MS, postoupí vítěz z každé kvalifikace. V případě zájmu o účast je třeba se řádné registrovat pomocí registračního formuláře. Pokud si chcete zahrát na mistrovství světa, přihlaste se co nejdříve. Maximální počet týmu na jeden turnaj je 32.

Partneři


Titulární partner




Partneři





Dodavatelé


Články


LETOŠNÍ STREET POZNAL POSLEDNÍHO VÍTĚZE, V ÚSTÍ ZVÍTĚZIL TÝM JDEMESIPROPIVO
15.09.2023
číst více
TATRA VAČICE SI PŘIPISUJE TRIUMF NA SFL V PRAZE
14.08.2023
číst více
SFL POPÁTÉ: DALŠÍ TURNAJ PŘIVÍTÁ PRAHA
09.08.2023
číst více