#streetfloorballleague
×

Druhý ročník Street Floorball League je tady! Nabídne šest turnajů

23.05.2019

První ročník slavil úspěch. Ti nejlepší se utkali ve finále v rámci mistrovství světa ve florbale a premiérový titul vybojovala Jaroměř. Letní série Street Floorball League proběhne i tentokrát, a to na šesti místech v České republice – Českých Budějovicích, Hradci Králové, Karlových Varech, Ostravě, Praze a Brně.

První příležitost pro ty, kteří si chtějí zahrát pod širým nebem trojkový florbal, přijde už v půlce června v Českých Budějovicích, kde se turnaj koná v neděli 16. června. Hned o týden později, v neděli 23. června se série přesouvá do Hradce Králové.

Po měsíční odmlce se pořadatelství v sobotu 27. července ujmou Karlovy Vary, které následuje 3. srpna Ostrava a poslední příležitost se turnaje zúčastnit bude 24. srpna v Praze. Termín brněnského turnaje bude upřesněn.

I letos se mohou přihlásit do společné kategorie muži, ženy i smíšené týmy s pěti až deseti hráči, kteří jsou starší 15 let a v uplynulé sezóně 2018/2019 nenastoupili v Superlize, případně 1. lize mužů. U žen žádné omezení neplatí. Turnaj je určen i pro ty, kteří s florbalem nemají žádné zkušenosti.

Přihlášky probíhají přes registrační formulář.



Další články