#streetfloorballleague
×

Registruj se na Street Floorball League 2023!

02.05.2023

Letní série turnajů pod otevřeným nebem je tady. Po oznámení destinací, do nichž Street Floorball League zamíří, byly nyní spuštěny i registrace. Neváhej a zajisti si své místo včas!

Přihlásit svůj tým do turnaje, který se hraje systémem tři na tři na malé branky bez gólmanů, můžeš v celkem pěti destinacích. Registrace na závěrečnou zastávku v Ústí nad Labem bude spuštěna o něco později společně se vstupenkami na ženské EFT, s nímž je provázaná.

Už nyní si ale můžeš zajistit místo v ostatních městech. Street odstartuje tuto sezonu již na začátku června v Plzni. Postupně vystřídá i České Budějovice, Brno, Pardubice a předposlední zastavení bude mít v Praze. Těšit se můžeš znovu nejen na skvělou atmosféru a napínavé bitvy, ale také na doprovodný program.

REGISTRUJ SE TADY

O projektu Street Floorball League

Český florbal v roce 2018 nastartoval u příležitosti Mistrovství světa ve florbale 2018 sérii Česká pojišťovna Street Floorball League, která nabídla 12 turnajů v období června až srpna, kde si hráči ve vybraných městech vybojovali postup na finálový turnaj, který se odehrál přímo v O2 areně. Úspěšná série pokračovala pod názvem Street Floorball League i v následujících čtyřech letech, kdy zavítala celkem už do 13 českých měst, v nichž se povedlo uspořádat 36 turnajů a zapojit 639 týmů. Hráči i fanoušci se i letos mohou v rámci šestého ročníku těšit na šest turnajů po celé republice, které proběhnou v období června až září.

I letos se mohou přihlásit do společné kategorie muži, ženy i smíšené týmy s pěti až deseti hráči, kteří jsou starší 15 let a v uplynulé sezoně 2022/2023 nenastoupili v Livesport Superlize, případně 1. lize mužů. U žen žádné omezení neplatí. Turnaj je určen i pro ty, kteří s florbalem nemají žádné zkušenosti.



Další články